Tjänster PA04AB erbjuder

Anläggning

Vårt huvudområde är anläggning. Här gör vi alla möjliga markarbeten såsom grundisolering, finplanering av din trädgård och läggning av marksten. Vi utför dock ej sprängning. Har du en fastighet med källare behöver den ofta lite mer omsorg för att hålla nere fukthalten och på så sätt undvika fuktskador och mögel. Vi utför husdränering och hjälper dig på så sätt att fortsätta hålla en god inomhusmiljö i din bostad. Husdränering innebär att vi gräver ur ordentligt runt husgrunden, lägger dräneringsrör som forslar bort dagvattnet, sätter dräneringsmaterial mot husgrunden, lägger singel och sedan återställer all mark runtomkring grunden och i trädgården.

 

Det material vi använder oss av heter Pordrän, en fuktskyddande och värmeisolerande material som transporterar bort vatten och fukt från husgrunden. Pordrän har funnits på marknaden sedan 1965 och är ett välbeprövat material som verkligen fungerar.

grundisolering-pa04ab

Kiltillverkning

Vi är en av få i Sverige som har egen tillverkning och försäljning av kantstenskilar i trä, som vi även levererar.

Dessa används vid markarbeten för att få rätt nivå när man sätter kantsten i betong.

Till största del är det runt om i Mälardalsområdet, men leverans sker även till övriga Sverige vid förfrågan.

 

2014 tillverkade vi drygt 97.000 kil!

IMG_0833.jpg

Takskottning

Vårt avlånga land har ett klimat som kräver specialkompetens inom snöskottning, och den kompetensen har vi! Vi är nämligen certifierade takskottare med rätt utrustning som krävs för att utföra denna typ av updrag. Att anlita certifierade takskottare är något som fler och fler bostadsrättsföreningar och privatpersoner kräver på grund av säkerhetsrisken.

522628_475178632531843_1327758478_n