Om PA04AB och Daniel Larsson

Ägare av PA04AB är Daniel Larsson. Daniel startade företag 2004. I början var Daniel mest uthyrd till andra företag med varierande uppdrag inom skog och mark. När åren gick fick han mer och mer egna förfrågningar. År 2011 ombildades den enskilda firman till aktiebolag och namnet PA04AB registrerades. Företaget har sedan dess ändrat inriktning från skog och jordbruk till idag där huvudsysslan är anläggningsarbeten.

 

Daniel Larsson som person har sedan barnsben alltid varit intresserad av jordbruk och maskiner. Kärleken till skog och mark har följt honom genom livet och är fortfarande en naturlig del i hans liv, både privat och yrkesmässigt. Eftersom han har stort intresse för det han jobbar med, ser han till att han och de anställda levererar ett korrekt utfört arbete till företagets kunder.

Personalen

Efterfrågan på kompetenta företag inom anläggning har ökat. Idag är vi fyra anställda och mest verksamma i Mälardalsregionen. Vi har både egna uppdrag mot slutkund och är uthyrda till andra entreprenörer. Kunderna består av både privatpersoner och företag.

Maskinpark

Vi har en egen maskinpark som består av grävmaskin, minidumper, lastmaskin och lastbil med lastväxlare. Med vår lastbil kan vi själva transportera de maskiner och material som behövs vid ett specifikt arbete. Vi levererar även det markmaterial som uppdraget kräver som till exempel jord, grus, makadamm och marksten.

Förarbevis

Vi har förarbevis för hjullastare och grävmaskin. En trygghet och säkerhet för dig som kund. Och vi har även stor vana vid att köra dumper.